Rendőrségi

2010.04.11. 11:25

Szívinfarktust kapott egy szavazó - a mentőhelikopterben meghalt

Rosszul lett egy 58 éves asszony a Veszprém megyei Berhidához tartozó peremartoni városrész 5-ös szavazókörében, a művelődési házban vasárnap, majd a kórházba szállítás közben életét vesztette -közölte Faragó Istvánné, Berhida jegyzője, a helyi választási iroda vezetője.

MTI

Mint mondta, az asszony a szavazóhelyiségben szívinfarktust kapott, ezért Veszprémből mentőt, majd Balatonfüredről mentőhelikoptert hívtak hozzá, és a mentők a helyszínen többször is újraélesztették.
   
Ezután a mentőhelikopter a beteggel a balatonfüredi szívkórházba indult, ám az asszony szállítás közben életét vesztette - tájékoztatta Somlai Artúr, a Veszprém Megyei Mentőszolgálat ügyeletese az MTI-t.

Elmondta, hogy Peremartonban a művelődési ház másik, 6-os számú szavazókörében is rosszul lett egy ember vasárnap délelőtt; a 70 év körüli férfit - aki szintén szívritmuszavar miatt lett rosszul - mentőkocsival vitték a veszprémi kórházba.
   
A peremartoni 5-ös szavazókörben - ahol az asszony újraélesztését végezték - egy órára felfüggesztették a szavazást - mondta Faragó Istvánné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!