Reklám

2013.12.05. 07:16

Festetich Kastélyszálló Szeleste (x)

Kastélyunk Szeleste nevezetessége, a barátságos kis Vas megyei település szélén, gyönyörű környezetben, egy 13 hektáros mesebeli arborétum ölelésében található.

A vendégek egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, nem mindennapi romantikáját és a saját kútból táplált gyógyvizes fürdő élményét, gyógyvizes fedett- és szabadtéri fürdővel, masszázs-medencével, amelyek a kastélytól egy percnyire, a Zsuzsanna Hotelben találhatóak.

Az 55 fokos gyógyvíz a 2001 nyarán fúrt saját kútból, 1260 m mélységből tör föl. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag víz összetételénél fogva – több mint 5100 mg/l sótartalom – rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bőrbetegségekre, valamint a női és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére, ellenjavallata nincs.

50%-os kedvezmény

a szelestei Festetich Kastélyszállóban és Zsuzsanna Hotelben

3 nap/ 2 éjszaka

Bőséges büféreggelivel, korlátlan gyógyfürdőhasználattal, ingyenes internet hozzáféréssel és térítésmentes parkolóhasználattal

9.950,- Ft/  fő

Érvényes: 2013. december 6-8. között

További ajánlataink a www.szelesteikastely.hu oldalunkon, illetve a +36-95/565-001-es telefonszámon érhetők el. Email:  [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!