Receptek
2014.12.08. 18:59
Sajttésztában sült fogasfilé - recept
Olvasónk Tömböly Dénesné receptje
Hozzávalók:
1 kg fogasfilé
25 dkg liszt
2 tojás
2 dl tej
40 dkg reszelt trappista
só
olaj
Elkészítés
A halfiléket sütés előtt legalább egy órával enyhén besózzuk. A lisztet, tojást, tejet simára keverjük, és 30 dkg reszelt sajtot adunk hozzá. A halat először lisztbe, majd a sajtos masszába forgatjuk. Bő, forró olajban 3 perc alatt kisütjük. Megszórjuk a maradék sajttal, és burgonyapürével tálaljuk.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre