Receptek

2014.12.08. 18:59

Sajttésztában sült fogasfilé - recept

Olvasónk Tömböly Dénesné receptje

Hozzávalók:

1 kg fogasfilé
25 dkg liszt
2 tojás
2 dl tej
40 dkg reszelt trappista

olaj

Elkészítés

A halfiléket sütés előtt legalább egy órával enyhén besózzuk. A lisztet, tojást, tejet simára keverjük, és 30 dkg reszelt sajtot adunk hozzá. A halat először lisztbe, majd a sajtos masszába forgatjuk. Bő, forró olajban 3 perc alatt kisütjük. Megszórjuk a maradék sajttal, és burgonyapürével tálaljuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!