Púder Nélkül

2014.06.26. 15:25

Rikítós a trendi

Rikító, feltűnően hivalkodó színek és visszafogottabb, hagyományos formák: ilyen az idei nyár divatos, női fürdőruhája.

Dr. Papp Attila

Felső Nikolett egy szolid színű, de szexi fehérneműt próbált fel

A fürdőruhák terén eltűnt a néhány éve még divatosnak tekinthető, sokat látszani engedő „tangás" trendi, helyette a rikító színvilágú, de mégis szolidabb formák jöttek vissza a divatba – hangsúlyozta Felső Attiláné, Ági, egy nagykanizsai fehérneműbolt tulajdonosa.

– Pisztácia, zöld, narancs: a lényeg, hogy háromszöges legyen és minél kirívóbb a fürdőruha színvilága. Persze a fiatal lányok körében hódítanak elsősorban ezek az árnyalatok. Az idősebb hölgyek inkább a visszafogottabb színeket keresik, mint a fekete, fehér, kék vagy a pasztell – sorolja Ági. – A fiatalok szívesen veszik fel a kétrészes bikiniket, míg az érettebb hölgyek körében az egyrészes fürdőruhák mellett hódít a tankini is. Ez utóbbi egy kétrészes fürdőruha, hosszabb felsőrésszel. Tehát az egyrészeshez hasonló, de mégis könnyebb és kényelmesebb viselni. A mélyebb és merészebb dekoltázsú fürdőruhák változatlanul hódítanak, de úgy vettem észre, hogy az utóbbi pár évben jelentősen megcsappant a tangás fürdőruhák iránti kereslet. Elsősorban fontos a viselőjének a „divatos kényelem" és a praktikus használhatóság. A szexi figyelemfelhívás megmaradt a fehérneműk kiváltságának – szögezte le Felső Attiláné.

Ha már a fehérneműknél tartunk, a fiatal lányok itt is figyelik és követik az éppen aktuális divatot. A tulajdonos szerint most a női keblet „előtérbe helyező" melltartók a legkeresettebbek.

Felső Attiláné a gazdag kínálatot mutatja. Fotó: Szakony Attila

– A dekoltázst kiemelő, push-up melltartók nemcsak a fehérneműk, de a bikinik között is rendkívül népszerűek. Egy ilyen felsőrésszel ellensúlyozni lehet a télen felszaladt néhány kiló pluszt is, hiszen a férfiak szemét egyértelműen elvonzza a „problémásabb" testrészről. Míg egy fehérnemű esetén már keresettek a merész megoldások, addig itt a színvilágra – a fürdőruhákkal ellentétben – a visszafogottság a jellemző: nem igazán divatos a rikító bugyi vagy éppen melltartó. Sokan keresik manapság a férfiak fantáziáját megmozgató, tulajdonképpen csak zsinórokból álló fehérneműket is. Ezeket különlegesebb alkalomra vásárolják, például nászútra. Az árak? – kérdez vissza a tulajdonos – három-négy ezer forint körül indulnak, és határ a csillagos ég...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!