hirdetés

2018.06.12. 07:52

Nyári programok a Lenti Gyógyfürdőben

A fürdőzés mellett a szórakozás is helyet kap a nyári hónapokban a a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkban.

zaol.hu

Számos rendezvénnyel készülnek júniustól augusztus végéig a termálfürdőben, melyekkel maradandó élményt kívánnak nyújtani a fürdős szolgáltatások mellett kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Hogy teljessé tegyék a fürdőbe érkezők kikapcsolódását, különböző témák köré épülő tematikus napokkal várják az érdeklődőket.

Június 23-án, szombaton a latinos nap pezsdíti fel a fürdőzők hangulatát, majd június utolsó hétvégéjén a fürdő születésnapját ünneplik.

 

- Fürdőnk idén ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját, mely alkalomból június végén 2 napos szülinapi hétvégével készülünk – tájékoztatott Fentős Gyöngyi marketingvezető. – Ezen a hétvégén sztárfellépők, sport- és táncbemutatók, interaktív programok és számos meglepetés is várja a család minden tagját. Emellett hosszabbított nyitva tartással és tűzijátékkal is szeretnénk vendégeink számára maradandó élményt nyújtani.

A nyár további programjai közt szerepel július 8-án magyaros nap, majd 14-én retro nap, mikor a vendégeket visszarepítik az időben, a programok középpontjában a retro jegyében való strandolás szerepel. A nyár természetesen nem múlhat el éjszakai program nélkül, a Magyar Fürdőszövetség minden évben megrendezi a Strandok Éjszakája elnevezésű programot. Ilyenkor az országban számos fürdő hosszabbított nyitva tartással és éjszakai programokkal várja a csobbanni vágyókat. Ehhez a programsorozathoz lenti fürdő is csatlakozik július 27-én. Természetesen az aktívabb pihenést kedvelő vendégekre is gondoltak a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark programszervezői. Számukra július 21-én extrém sportnapot, majd július 28-29-én kétnapos megyék erős embere versenyt rendeznek, melyen például olyan látványos versenyszámokat is láthat a közönség, mint a kamionhúzás.

- Nagyon fontosak számunkra családos vendégeink, így nekik is készülünk egy igazi felejthetetlen családi nappal, melyet várhatóan augusztus 11-én rendezünk meg. Reméljük vendégeink a számos medence és vízi élmény mellett a programok között is megtalálják számításukat. Célunk, hogy a nálunk eltöltött napon vendégeink felejthetetlen élménnyel gazdagodva távozhassanak – tette hozzá Fentős Gyöngyi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában