Szponzorált tartalom

2018.02.22. 18:56

A női bugyi pszichológiája (X)

Ha nem is teljesen komolyan, de elmondható, hogy egy <a href="https://www.lascana.hu/fehernemuk/noi-alsok/">női bugyi sokmindent elmond</a> viselőjéről. Árulkodó az, hogy ki mit választ, akár a lelkivilágot, akár a célokat tekintjük.

Nem véletlenül nézi ki a kirakatban egy nő az adott darabot, és veszi fel a kedvencét gyakran.

Az adott fazon, a szín, a stílus akkor vonz valakit, ha tükrözi az egyéniségét. (Kivéve, ha olyan álmos az illető reggel, hogy nem tudja, mit húz ki a sötétben a fiókból – dehát minden tudományos kutatásban van egy statisztikai hibaszázalék.)

Sokat elmond, mi a legfontosabb: hogy kényelmes legyen a fehérnemű, hogy melegítsen, vagy hogy még akkor is hipernőiesnek érezzük magunkat, amikor senki sem lát? Ragadjunk ki pár típust!

Biztonsági játékos

Ha a leggyakrabban felvett bugyi teljesen neutrális – véletlenül sem piros, leopárd- vagy pávatoll mintás – és pusztán a funkcióját tölti be, de azt tökéletesen, akkor viselője szereti bebiztosítani magát.

A széles pántú, de hátul a nadrág alatt láthatatlan, fehér vagy drapp alsók viselői nem szeretik a kockázatot. Egyben kevés játékteret hagynak maguknak az életben. Netán valami teljesen más köti le őket az életben, és félretolták az öltözködés kérdését.

Egyéb jellemzők: egész évre szóló BKV-bérlet, víztisztító termosz, hordhozható varrókészlet.

Sport mindenekelőtt

A nőiességre fittyet hányó, edzéshez ideális bugyik viselői a testmozgás szerelmesei. Sokan szívesen választanak kimondottan a sportruházati cégek darabjai közül, amelyek netán plusz funkcióval is bírnak, például elvezetik az izzadtságot.

Aki komolyan veszi azt, hogy mindig ismert sportszer márka logója legyen a fehérneműjén, az nem annyira a mozgás fanatikusa, inkább a kirakat-, avagy Instagram-sportoló kategóriába tartozik.

Egyéb jellemzők: fehérjeturmixos doboz az autó hátsó ülésén, technikai anyagokból álló ruházat, sportos barát.

A nőies lágyság képviselője

Mindig bűbájos darabokba bújik, és nem szereti a kiélezetten erotikus megjelenést – ő a hangsúlyosan nőies nő.

Kedvencei a csipke, a drapp, az aranyszín, halványlila, finom rózsaszínek. Elítéli a feltűnő, közönséges dolgokat; kerüli a fiús bugyikat éppúgy, mint a vampos fekete szatént. Végcélja: férjhez menni, a lehető legromantikusabb körülmények között.

Egyéb jellemzők: finom ékszerek, finom illat és gömbölyű formájú, pasztell színű kisautó.

Nőstényróka

Kísérletező típus, törekszik arra, hogy ne tespedjen bele az állandóságba. Színes, pöttyös alsói éppúgy vannak, mint bőrtangák. Érdekli a vintage divat és a szélsőségek is.

Tudja, mi hat a férfiakra, így szívesen húz franciabugyit éppúgy, mint combfixet, de szeret független lenni döntéseiben, főleg mert ez még jobban hat a férfiakra.

Egyéb jellemzők: márkás vörös rúzs, combcsizma, egyedi ékszerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában