HIRDETÉS

2018.09.19. 12:15

Elanders Hungary Kft.

Az Elanders Hungary Kft a svéd Elanders Csoport tagjaként 2001 óta van jelen Magyarországon.

zaol.hu

Hazánkban két telephelyen (Zalalövőn és Jászberényben) működünk, a Cégcsoport világszerte 83 telephellyel és több mint 6000 munkavállalóval rendelkezik. Magyarországon jelenleg több, mint 200 főt foglalkoztatunk. Árbevételünk alapján ugyancsak a legfontosabb Zala megyei cégek között szerepelünk.

Az Elanders Hungary Kft. profilja az íves ofszet és digitális nyomtatás. Az Európában piacvezetőnek számító német autóipari cégek (például Audi, Daimler, BMW, Porsche, Volkswagen) részére gyártunk katalógusokat és kezelési utasításokat. Utóbbiakat nagy mennyiségben készítjük egyéb európai elektronikai cégek és a mindennapos szükségleteket kielégítő eszközöket gyártók részére, például borotva, kávéfőző és háztartási kisgépek. Emellett jelentős mennyiségű megrendelésünk származik könyvek és magazinok előállításából is.

Nemzetközi jelenlét

Büszkék vagyunk a szakértelmünkre és gazdag lehetőségeinkre, amelyek messze túlmutatnak a helyi jelenléten. A nyomdánknak helyet adó város földrajzi fekvésének, valamint a magas szintű, környezetbarát technológiának köszönhetően jóval a magyar határokon túlról vannak megrendeléseink. Szükség esetén pedig akár a globálisan tevékenykedő Elanders csoport teljes nyomdai infrastruktúráját is biztosítani tudjuk a megrendelőink számára, de elsősorban arra törekszünk, hogy helyben gyártsunk le mindent.

A munkavállaló érték

Az Elanders Hungary Kft számára érték a munkavállaló. Jól teljesítő, lojális munkatársainkat hosszútávon kívánjuk megtartani, ennek érdekében juttatási rendszerünket folyamatosan monitorozzuk, jelentős mértékű béren felüli juttatásokat biztosítunk (már a próbaidő alatt is), támogatjuk a tanulási és sportolási szándékot, továbbá csapat kohézió növelése érdekében szociális eseményeket is szervezünk munkavállalóink számára. Dolgozóink részére több irányból (apró falvak érintésével is) ingyenes céges buszjáratokat biztosítunk. A munkavállalói jólét esszenciális számunkra, ennek támogatására modern munkakörnyezetet biztosítunk az egyéb egészség támogató programjainkon túl. Munkatársaink magasan kvalifikált dolgozók, akik szakértelmére bátran támaszkodhatunk, így lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a munkafolyamatok fejlesztése érdekében ötleteket fogalmazzanak meg a Cég vezetősége felé. A menedzsment által elfogadott javaslatokat pénzjutalommal honoráljuk.

 

Nyitott pozíciók

Örömmel fogadjuk azon álláskeresők jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának egy nemzetközi hátterű, pénzügyi szempontból stabil Céghez, és akik számára fontos a szociálisan érzékeny és támogató munkakörnyezet. Jelenleg gépkezelő, betanított munkaerő, segédgépmester, nyomdai gépmester és raktáros munkakörökbe várjuk az érdeklődők pályázatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában