Szponzorált tartalom

2020.12.18. 06:00

Caramell ajándékutalvány Karácsonyra

Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal Karácsonyra, a 2021-re termálvizes részleggel megújuló bükfürdői Caramell Premium Resort szállodába!

Maradandó élmények, valódi értékek Karácsonyra! Ajándékozzon pihenést, kikapcsolódást és életre szóló élményt!

A Caramell ajándékutalvány pontosan ilyen meglepetés: kifejezi a szeretetet és a nagyrabecsülést, magában rejti a gondoskodást és a kényeztetést. Vásároljon Caramell ajándékutalványt a kiállítás napjától számított 1 év felhasználhatósággal és lepje meg szeretteit az utazás élményével!

Milyen jó látni, amikor egy személyre-szabott ajándék valóra vált egy régóta dédelgetett álmot. A Caramell Ajándékutalvány pontosan ilyen meglepetés, alkalmazkodik a megajándékozottak vágyaihoz és az Ön lehetőségeihez! Attól függően, hogy kinek szeretne örömet okozni, válasszon szállodai tartózkodást kényeztető kezelésekkel az ajándékutalvány típusaink közül, vagy adja át szeretteinek a választás lehetőségét és vásároljon értékutalványt.

A Caramell Premium Resort****superior munkatársai örömmel segítenek Önnek az igazán találó karácsonyi ajándék kiválasztásában!

Elérhetőségeinken egyszerűen megrendelheti az Önnek leginkább megfelelő Caramell Ajándékutalványt.

Elérhetőségek:

Caramell Premium Resort****superior

H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.

Tel.: +36 94 558 030

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában