Hirdetés

2023.10.07. 11:30

Lakna a Borostyán tó mellett? Lakna!

A Zala megyei ingatlanpiacon találtuk azt a kétszintes családi házat, amelybe könnyen beleszeret az ember. Ráadásul a telken van egy másik, kisebb ingatlan is, amelyet kiadhat, így nemcsak megtermelheti vele a ház költségeit, de komolyabb tőkét is felhalmozhat vele az évek során. Az ingatlan kifogástalan állapotban van, így nem kell ráköltenie. Ilyen gondozott telket ritkán lát az ember!

PR cikk

“Életminőség és Nyugalom Az Őrség kapujában: egyedi kivitelezésű ház, külön bejáratú apartmannal a Borostyán Tó Mellett!

El tudja képzelni, hogy a teraszáról nézve a naplementét, egy finom borral a kezében, már nem is vágyik vissza a városi életbe?

Kiváló német precizitással megépített, festői Borostyán tó melletti ház várja új tulajdonosait! Ideális választás azoknak, akik a város zajától elmenekülve, mégis kényelmes körülmények között szeretnének élni.

A külön bejáratú apartman lehetőséget kínál a bérbeadásra is.

Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot!

Ebben a könnyűszerkezetes, két szintes házban nem csak a tér, de a minőség is bőven adott.

A földszinten egy tavaly felújított, főzésre is alkalmas cserépkályha köré épült tágas nappali, konyha-étkező - hozzátartozó méretes kamrával - teszi tökéletessé az otthon melegét.

A hangulatos, nyugatra néző teraszról élvezheti naplementét.

Az emeleten 3 szoba és egy tágas fürdőszoba található, ahol kád és a zuhanyzó is helyet kapott a két mosdó mellett.

Abban az esetben ha ez még nem lenne elég, a padlástérben még tárolóhelyiség is akad.

A ház része egy külön bejáratú apartman is, amely tökéletes lehetőség bérbeadásra vagy látogatók, barátok fogadására.

Itt is minden megtalálható, ami egy kis lakáshoz kell: konyha-étkező, fürdőszoba és egy szoba.

Fűtésről – a cserépkályhán kívül - Nobo elektromos fűtőpanelek, míg a hűtésről okosklíma gondoskodik.

A több mint 1.000 nm kert rendezett és karbantartott, pázsittal és fákkal, illetve magaságyássokkal.

Automata kapun keresztül közelíthető meg a kétállásos, fedett és 3 oldalról zárt gépkocsibeálló és a hatalmas szerszám- és fatároló, amelyek minden igényt kielégítenek.

Zalalövő (az ókorban latinul Aelium Salla) város Zala vármegye északnyugati részén, a Zalai-dombság területén, a Zala folyó ősi átkelési helyén. A település a Zalaegerszegi járásban, a Göcsej és az Őrség tájegységek határán fekvő, jelentős turistaforgalmú kisváros. Autóval 86-os főúton közelíthető meg. Rendszeres vasúti- és autóbusz közlekedés köti össze a környékbeli városokkal (Zalaegerszeg, Körmend, Lenti).A 35 hektáros vízfelülettel rendelkező Borostyán tónál nem kell turistaáradattól tartani és még a természeti környezet is lélegzetelállító. A tó rendelkezik kiépített stranddal, ritkaságszámba menő kutyásstanddal és jól elkülönített részen horgászati lehetőséggel. Aktív kikapcsolódásra is van lehetőség.A környék csendes, biztonságos, többnyire német, osztrák és svájci tulajdonosokkal.A nagysebességű optikai internet gondoskodik az online világgal való kapcsolatról.Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha az otthona nem csak egy ház, hanem egy életérzés lenne?“[...]

További szép házakért keresse fel az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában