Hirdetés

2023.07.08. 11:30

Zalaszabaron rendkívüli lehetőség

Nem messze a élményparktól, közel a Kis-Balatonhoz, Hévíz szomszédságában eladó egy zártkerti házikó. Az ingatlanpiacon ritka jó lehetőségnek számít, hogy egy ekkora telket, ilyen panorámával ennyiért meg lehet venni. Ne hagyja ki, akkor sem, ha nem akar éppen most felújításba kezdeni.

PR-cikk

Forrás: Ingatlanbazár

Zalaszabaron  a Zobori Élmény park szomszédságában kínálom eladásra a szerethető 25 négyzet méteres zártkerti hétvégi házikót a hozzá tartozó 2357 négyzet méteres panorámás területtel.

Főbb jellemzői: Falazata tégla, beton alapon.

Tetőfedés anyaga cserép

Árammal rendelkezik a házikó, víz bevezetésére van lehetőség.

Beépíthetősége 3% 

Megközelíthetősége 98% aszfaltos úton, egész  évben megoldott.

Elhelyezkedése,fekvése,panorámája csodálatos.Kalandpark 300 méter, Kis-Balaton 2 km, Hévíz-Keszthely 20 km távolságra, Zalakaros 10 kilométere található.Kányavári- Borbirtok 800 méter távolságban. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő kikacsolódási formát. Legyen szó aktív vagy passzív pihenésről fesztiválok, túrázás, kerékpártúrák, horgászat ...

Most nagyon olcsón juthat egy 2357 négyzetméteres területhez a rajta álló épülettel.

További eladó, kiadó lakásokért, házakért, keresse fel az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában