Hirdetés

2023.07.29. 11:30

Szürke, de nem lehangoló, mit gondol mi az?

Eláruljuk: egy szürke - és fehér - színekben pompázó ingatlan Gyenesdiáson. Ha szereti a fehér-szürke színkombinációt, ez a ház biztosan lenyűgözi, hiszen kívül-belül visszaköszön ez a párosítás.

PR cikk

Forrás: Ingatlanbazar.hu

GYENESDIÁSON A 71-ES ÚT ÉS A BALATONPART KÖZÖTT, CSENDES NYARALÓ ÖVEZETBEN ÚJ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

A ház 2019-ben épült, majd a környezetét folyamatosan fejezték be és alakítottak ki a belső berendezést, így azok újak.

Az ÉPÜLET 30-as téglából készült, 15 cm-es grafitos szigeteléssel, A födém könnyűszerkezetes, 30 cm-es kőzet gyapotszigeteléssel, USB lemezzel borítva. Tetőszerkezet kezelt fenyőfából van, fedése betoncserép.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A NYÍLÁSZÁRÓK műanyagból vannak, 3 rétegű üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve.

A ház hasznos lakóterülete 90 m2, nappali-konyha-étkező, két hálószoba, két fürdőszoba, közlekedő, vendég wc, szélfogó és háztartási helyiségből áll. Továbbá van egy 33 m2-es garázs, elektromos kapuval és egy fedett 20 m2-es terasz.

A TELEK 426 m2, kerítéssel körbe kerítve, elektromos kapuval, kaputelefonnal kerti világítással és térfigyelő kamerákkal felszerelve.

A lakótér belső színvilága középszürke és fehér, ezzel harmonizál a külső megjelenés is..…]

További eladó, kiadó lakásokért, házakért, keresse fel az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában