Pannon Egyetem Zalaegerszeg Egyetemi Központ

2022.12.19. 07:59

Vár egy új felsőoktatási kaland!

Forrás: Pannon Egyetem

A végzős középiskolásoknak hamarosan elérkezik az időpont, amikor el kell dönteniük, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat. A döntést a szülőknek és a fiataloknak február 15-ig kell meghozniuk. A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ tárt karokkal várja leendő hallgatóit!

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ kínálatában három fő terület szerepel: a műszaki, az informatikai és a gazdaságtudományi képzés. Az egyes területeken ajánlott képzési portfólió egy sikeres életpálya modell lehetőségét kínálja hallgatóinknak. Az oktatás több szinten folyik, alapképzés mellett megtalálható a felsőoktatási szakképzés, a mesterképzés és a szakirányú továbbképzés is. Műszaki területen a mechatronikai mérnöki és gépészmérnöki alapképzéseink mellett, hazánkban egyedüliként tesztmérnöki képzést is hirdetünk a zalaegerszegi ZalaZONE Járműipari Tesztpálya unikális lehetőségeire építve. Duális képzéseink keretében pedig magas színvonalú gyakorlati tudást szerezhetnek hallgatóink, több mint 40 duális partnerünkkel együttműködve. 11 hektáros Zöld Kampuszunkon elkötelezetten törekszünk a fenntarthatóságra és a környezetbarát megoldások alkalmazására.

Forrás: Pannon Egyetem

Oktatásmódszertani innováció-projekt alapú oktatás

A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja 2022 szeptemberétől új, egyedülálló módszertan segítségével projekt alapú oktatást vezet be a Tesztmérnök alapképzésén.

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ elkötelezetten törekszik minőségi szakemberek képzésére, akik megfelelnek a régió gazdasági igényeinek. Ennek érdekében kulcsfontosságú az oktatás módszertanának megújítása, a hallgatók motiválása és a vállalati partnerekkel közös, valós feladatok definiálása az oktatás folyamatában.

Az új módszertan alapját projektek alkotják, melyek során a vállalati partnerekkel történő együttműködés kiemelt szerepet kap, hiszen hallgatóink a projektek kidolgozása során a vállalatok által benyújtott feladatokon dolgoznak. A hallgatók így már tanulmányaik során gyakorlati tudásra tehetnek szert, ezáltal jelentős versenyelőnnyel indulhatnak a munkaerőpiacon. A dinamikusan alakítható oktatásmódszertan a projektek állandó frissítésével követi a gazdaság oldaláról felmerülő igényeket.

További információ a képzésekről elérhető az intézmény honlapján: www. zek.uni-pannon.hu

Forrás: Pannon Egyetem

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában