Páka

2016.12.23. 17:28

Pákára is jutott a nagykanizsai szeretetdobozokból

Páka – A településen több rászoruló gyermeknek is jutott a Nagykanizsán jótékonysági akció keretében összegyűjtött ajándékdobozokból.

Korosa Titanilla

Az ünnepet megelőzően mintegy négyezer szeretetdoboz gyűlt össze Nagykanizsán a Cseresnyés Péter államtitkár kezdeményezésére meghirdetett Egy doboznyi szeretet jótékonysági akcióban. Az ajándékokat nagykanizsai és környéki, illetve határon túli gyerekek kapják.

Balról Lukács Tibor polgármester, mellette (hátul) Csikós Alexa, Pacsa Dominik Marcell, Bogdán László és Bodgán Szabina, Horváth Alexandra, valamint Horváth Ivett

A megye több településére és Pákára is került az ajándékokból. Pákán a napokban Lukács Tibor polgármester osztotta ki a szeretetcsomagokat a községben élő rászoruló gyerekeknek. Az önkormányzat és a helyi Öveges-iskola pedagógusai közösen választották ki azokat a gyerekeket, akik családi helyzetük miatt leginkább rászorulnak a segítségre. A gyerekek nagy örömmel fogadták a kisebb és nagyobb dobozokat, melyeket már családjuk körében bontottak ki.

Címkék#Páka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!