Otthon

2012.08.27. 19:24

Legszebb kert: Szabadhegyi a nyertes!

Zala megye - A tavalyi siker alapján idén is elindítottuk a legszebb zalai kertet kereső versenyünket, melyre 28 ajánlat érkezett, ezek közül tízet mutattunk be e hasábokon részletesen.

zaol.hu

Miután olvasóink az elmúlt hónapok során megismerkedtek a kertépítőkkel és a produkcióikkal Szép Otthon rovatunkban hetente olvashattak egy-egy kertről , elindult a szavazás, melyre hétfőig volt lehetőség. Az internetes oldalunkon és a lapból kivágható szavazólapokon összesen 500 voks érkezett. A versengők közt volt zalaegerszegi, kisbucsai, cserszegtomaji, zalavári, palini, nagykanizsai, kálócfai, pózvai, bázakerettyei porta. Akadt egészen kicsi kert, mely megmutatta, mi mindent lehet kihozni néhány négyzetméterből, de láthattunk hektárnyi birtokokat is, amelyek kész botanikus kavalkáddal bűvöltek el bennünket. 

Az olvasók szavazatai alapján az idén a nyolcadikként bemutatott (ZH 2012. júl. 31.) kanizsai (szabadhegyi) kert vitte el a pálmát. Így Tánczos Erika és Zsolt kapja meg az Év kertje táblát, valamint az elsőséggel járó kétszemélyes wellness hétvégére jogosító jutalmat. A nyereményt hamarosan átnyújtjuk nyerteseinknek, akiknek ezúton is gratulálunk.

Emellett természetesen köszönet illeti az összes jelentkezőt, akik fotókat küldtek nekünk, s azokat a partnereinket is, akik vendégül látták fotóriportereinket és újságíróinkat otthonaikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!