Helyreigazítás

2024.01.04. 09:18

A lapunk ellen indított személyiségi jogi perben a bíróság megállapította, hogy dr. Bánó Andrással kapcsolatban valótlan tényeket állítottunk

Helyreigazító közlemény.

MW

A bíróság megállapítja, mely szerint a Mediaworks Hungary Zrt. megsértette Bánó András jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy az általa kiadott www.zaol.hu híroldalon 2020. május 2-án megjelent „Bánó felügyelni fog” című cikkekben valótlanul állította azt a tényt, hogy „hamisított felvételt mutatott be a köztelevízió  Egyenleg című műsorában”, valamint, hogy: „egy vizsgálat fényt derített a hamisításra”. Azt a valós tényt, hogy: „emiatt Bánó Andrást kirúgták az MTV-ből, majd az MSZP–SZDSZ kormány 1994-es hatalomra kerülésekor vették vissza” abban a hamis színben tüntette fel, hogy Bánó András korábbi munkáltatójához való visszahelyezése politikai alapon történt, holott arra a munkaügyi perben hozott jogerős bírósági ítélet rendelkezése következtében került sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában