Tüntetést támogat

2023.10.21. 16:16

Márki-Zay pártja nem tart megemlékezést, inkább csatlakozik a Karácsony-féle demonstrációhoz

A Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Néppárt nem tart központi megemlékezést az 1956-os forradalom évfordulóján. A Magyar Nemzet információja szerint Márki-Zay Péter ehelyett úgy döntött, pártjával a szélsőséges civil szervezetek által szervezett tüntetést támogatják.

MW

Márki-Zay Péter

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Márki-Zay Péter a mozgalmával csatlakozik Karácsony Gergelyhez, aki most azokkal készül megemlékezni az 1956-os forradalom évfordulójáról, 

akik az elmúlt évben ott álltak a jogellenes, rendbontással járó tüntetések mögött.

A fővárosi önkormányzat ugyanis egyik szervezője a Szabadság! Érted! elnevezésű rendezvénynek, de a rendezők között, a teljesség igénye nélkül, ott van a Tanítanék Mozgalom, az Egységes Diákfront, a Civil Bázis, a PDSZ, az Igazgyöngy Alapítvány, a Nyomtass te is!, az Oktatással a Demokráciáért Alapítvány, illetve a Roma Parlament. Csupa szélsőséges eszközöket használó, külföldről pénzelt szervezet, amely a kormányellenes demonstrációk éllovasa, így 

borítékolható, hogy a főváros október huszonharmadikai rendezvénye nem a megemlékezésről fog szólni, sokkal inkább egy újabb botrányos tüntetésről.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában