Elnökválasztás

2023.09.12. 10:53

Donald Trump elkényeztetett kis degeneráltnak nevezte Alex Sorost

Az egykori amerikai elnök a Truth Social közösségi oldalon szólt oda Soros György fiának, miután egy cikk jelent meg azzal a címmel, hogy az aranyifjú átcsoportosítja a prioritásokat és az erőforrásokat, hogy 2024-ben Trump mozgalmának, a MAGA-nak (Make America Great Again – magyarul Tegyük újra naggyá Amerikát) a legyőzésére összpontosítson.

MW

Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök nyilatkozik, mielőtt elutazik a Hartsfield-Jackson Atlantai Nemzetközi Repülőtérről 2023. augusztus 24-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Alex Brandon

„Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen” – szúrta ki Donald Trump korábbi republikánus amerikai elnök Truth Socialon tett bejegyzését a Mandiner.

Majd azzal folytatta, hogy 

az apja irányítja az ügyészeket és a főügyészeket Amerikában. Tönkreteszik az országunkat. Mitch McConnell segít nekik ebben azzal, hogy semmit sem tesz! Ez egy zavar a Republikánus Pártnak. Bekeményíteni, republikánusok!!!

– adta ki az utasítást az Egyesült Államok volt elnöke.

Biden ismét rosszul emlékezett

Hétfőn az alaszkai Elmendorf–Richardson katonai támaszponton tartott megemlékező beszédében Joe Biden amerikai elnök visszaemlékezett arra, hogy milyen volt „ott állni másnap, és nézni az épületet” a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás helyszínén New Yorkban. A megható történettel csak egyetlen aprócska probléma van – az, hogy nem igaz.

Valójában Biden a 2007-ben megjelent önéletrajzában azt írta, hogy 2001. szeptember 12-én Washingtonban volt, ráadásul videó is bizonyítja, hogy aznap felszólalt a szenátusban – írja a Magyar Nemzet.

A Fehér Ház megerősítette, hogy az akkor Delaware állam szenátoraként tevékenykedő Biden csak kilenc nappal a támadás után, szeptember 20-án látogatott el a helyszínre, a Ground Zeróhoz, egy kétpárti szenátusi delegáció tagjaként – írja a CNN. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában