Olvasó

2012.04.30. 05:08

Tiszta vizet a pohárba! (kommentár)

A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című szakdolgozat készítéséhez Gyurcsány Ferenc felhasználta volt sógora azonos című, négy évvel korábbi munkáját – állítja a Hír Tv.

Bartuc Gabriella

A műsor szerint a volt miniszterelnök először azt nyilatkozta, fogalma sem volt róla, hogy valaki más is feldolgozta a témakört. Később úgy pontosított: „Ha a Szabolcs annak idején arról írt dolgozatot, és mi ismertük egymást, akkor egészen valószínű, hogy láttam és olvashattam, és ha olvastam, akkor bolond lettem volna, hogy egyáltalán nem használom, persze”. Az az igazság, hogy nem érdekel Gyurcsány memóriazavara és az sem izgat, hogy miként mászik ki ebből az egészből. Elég öreg vagyok már ahhoz, hogy semmi se lepjen meg. A politikusokról pláne megvan a különvéleményem. Ügyeskedők – enyhén szólva. Tisztelet a kivételnek. Ugyanakkor azt is tudom, sajnos ők alakítják a világot, hozzájuk hasonlókkal körülbástyázva magukat. Szóval, uraim, akkor mégiscsak elő a szakdolgozatokkal, diplomamunkákkal! Kezdjük az iskolapadnál, aztán nézzük az ügynöklistákat és a privatizációs legendákat. Öntsünk végre tiszta vizet, akarom mondani, Balaton-felvidéki bort a pohárba! Lehet, hogy mégiscsak boldog volnék, ha eljutnánk idáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!