Olvasó

2009.09.01. 11:47

Ideje felébredni a mély álomból!

A rák gyógyításának lehetőségeiről már több esetben hallottunk híreket. Úgy magyarországi kutatási eredményekről, mint külföldi eredményekről.

Az Olvasó

Aztán mindig csend borult rá. Ez talán azt jelenti, hogy a reményt dédelgetik bennünk, hogy talán, majd egyszer történik valami. Ha azzal folytatom, hogy tulajdonképpen miért kutatnak, amikor már úgy is tudják, hogy mi okozza a rákot, és azt is, hogy mi a gyógymódja. Ha az illetékesek, vagy az érintettek, az érdekeltek kételkednek az általam leírtakban, nézzenek utána, gyűjtsék az információt, mert ismeretbővítésre van szükségük. A mai ismereteink a rák kialakulásának okairól hihetetlen mértékben hiányos, holott nagyon egyszerűen megérthető, általunk táplálkozással megelőzhető. Nagyon megrémülünk, amikor közlik velünk a rák tényét, de amíg nem érezzük a bajt, addig a betegségmegelőzésre, életmód változtatásra, sejtszinten működő táplálkozásra nem is gondolunk. Itt az ideje, hogy felébredjünk abból az álomból, amely arról szól, hogy eü. problémánk megoldója, rajtunk kívül álló valaki.

Természetesen ezt a kutató munkát nem én végeztem, de hitelességéhez kétség nem fér, ezért nyugodt szívvel, természetesen segítő szándékkal továbbadom számotokra.

Az 1950-es években Dr. Geoffrey Lepage Paraziták az emberben című tudományos művében ismerteti a mételyek okozta rákot. E könyv több száz humán parazitát ír le, és közvetlen kapcsolatot állapít meg egyes paraziták és a rák között. Nem sok parazita képes arra, hogy tumorokat okozzon, de a májrák összefüggésbe hozható a keleti májmétellyel, az Opisthorcis sinensis-el és rokonával az O.felneusszal, a hólyagrák pedig húgyvezetéki vérmétellyel, a schistosoma haematobium - mal.

 A rendkívül nagy felbontású sötétmezőjű mikroszkópok segítségével napjainkban már lehetségessé válik egyetlen csepp (friss) vér részletes vizsgálata, miáltal több információhoz juthatunk a páciens egészségi állapotáról, mint a nyugati világ eddig használt technológiai eszközeinek bármelyikével. A rák első jelei kettő, vagy akár tíz évvel a tünetek (tumor, vagy szervrendszeri diszfunkció) megjelenése előtt felismerhetőek. A rák ma már megállítható, jóval azelőtt, hogy láthatóvá válna. A rák felfedezhető még jóval a daganatok kialakulása előtt a szervezetben jelenlévő mikrobák életszakaszainak és mennyiségének alapján. A diagnózissal nem kell megvárni a daganatok kifejlődését. 

A rák diagnosztizálható még azelőtt, hogy súlyos egészségügyi problémákat, fájdalmat és szenvedést okozna. Ha a sejt egészséges, az életciklus 3 formában megy végbe. Rák esetében a ciklusnak 13 formája van. Egyszerűen a 13 forma életszakaszainak azonosításával a véráramban felismerhető közelgő rákbetegség. Ez az oka annak, hogy a rák jóval a tumorok megjelenése előtt kimutatható, mielőtt szükségessé válnának a költséges, életmentő eljárások. Ha meg akarjuk előzni a rákot, meg kell szakítani a rákmikroba életciklusát. Vissza kell állítani azokat a celluláris feltételeket, melyek megállítják a mikroorganizmusok rák-ciklusát a szervezetben. Kemoterápiával tartósan nem érhetünk célt, az újrafertőződés miatt. A rákot az okozza, hogy a humán sejteket elözönlik a gombamicéliumok, és a rák megszüntethető, ha az anyagcsere folyamatok támogatásával és méregtelenítéssel eltávolítjuk azokat.

 Dr. A.V. Coctantini azonosítja a rákot okozó gombát.
A WHO nagy mennyiségű olyan adat birtokában van, mely bizonyítja, hogy a rákot mikrobák okozzák. Dr. A.V.Costantini-nek a WHO mycotoxinokkal foglalkozó centrumának vezetőjeként hivatalból tudomása van minden olyan beszámolóról, mely a gombák, a főbb degeneratív és autoimmun betegségekben betöltött szerepéről szól.

Egy tizennégy részes sorozat három első kötetének ismertetője az Interneten már megtekinthető, a Fungalbionics keresőszó segítségével. Mintegy nyolcvanoldalnyi anyag áll rendelkezésre a gombák és a mellrák valamint az atherosclerosis szoros kapcsolatáról. A gombák mycotoxinokat termelnek, ezek okozzák az összes humán degeneratív és autoimmun betegséget.

A vírusok nem okoznak rákot közvetlenül  Dr. Costantini lerombolja annak a teóriának hitelét, mely szerint a rákot közvetlenül vírusok okozzák.

Michael J. Bishop (1985) egyértelműen kijelentette: A vírusok egyetlen humán rákbetegséghez sem köthetők kauzálisan, jóllehet közülük jó-néhányat ma is aktívan vizsgálnak. A posztulátum, mely szerint a rákot az emberek esetében egyedül a vírusok okozzák, egyértelműen bizonyítatlan marad.

A rák minden fajtáját meg lehet gyógyítani, mert valójában csak egyféle rák létezik. Abból, hogy minden rákbetegséget a fertőzött sejtek replikációja idézi elő, az következik, hogy minden rákfajtának egy a gyógymódja. Ez a gyógymód az összes parazitát és szennyező anyagot eltávolítja a szervezetből és lehetővé teszi a normál sejtreplikációt.

Helyre kell állítanunk szervezetünk ásványi anyag-egyensúlyát, és biztosítani kell, hogy sejtfalmembránjaink minden szükséges nyomelemhez hozzájussanak. Az időveszteség nem dolgozik Neked! Dönts helyesen!


Beküldte: Tabi Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!