ki a jobb?

2018.11.09. 09:56

Angol válogatott trollkodta szét Ronaldo gólörömét

Jesse Lingard, a Manchester United támadója kicsit odaszúrt a portugálnak.

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo shows his six-pack as he celebrates after opening the scoring during the UEFA Champions League group H football match Juventus vs Manchester United at the Allianz stadium in Turin on November 7, 2018. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Fotó: AFP

Cristiano Ronaldo nem akármilyen góllal szerezte meg a vezetést a Juventusnak a BL szerdai játéknapján, a pazar találathoz nyilván pazar gólöröm dukál. Közismert, hogy a portugál világklasszis szereti is mutogatni kidolgozott testét, és ennél jobb ok nem is kell a mezfelhúzásra.

Íme a gól és a gólvágó:

Némi keserűség a sztoriban, hogy a Manchester United aztán tíz perc alatt vert kettőt a Juvénak, így megfordította az eredményt. Nyilván ebből is merítette a bátorságot a MU angol válogatott támadója, Jesse Lingard, aki Instagram oldalára posztolta az alábbi képet, a „Ki csinálta jobban?” kérdés kíséretében:

Na, hát ki?

Borítókép: Ronaldo hasfala a MU ellen. Itt még kemény volt a Juventus is.

AFP / Marco Bertorello

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában