Bulvár-celeb

2024.02.24. 06:30

Ők a legidegesítőbbek a levegőben - legalábbis egy légiutas-kísérő szerint

Egy légiutas-kísérő vicces videóban mutatja be a legdruvább eseteket a repülőn.

MW

Minden repülőn akad olyan utas, aki kifárasztja a személyzetet

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Minden repülőúton vannak olyan emberek, akik nem tudnak viselkedni. Ilyen esetekről mesélt egy légiutas-kísérő abban a videóban, amit követőivel osztott meg. Néhány esetben egész hajmeresztő esetekről számol be, de említ olyan utasokat is, akik nem csak a személyzetet idegesítik fel a viselkedésükkel.

Dave Anica légiutas-kísérő  TikTok-videókat készít, többekk között az utasok furcsa és idegesítő szokásairól. Dave az egyik videó elején párbeszédet imitál arról, hogy az utas túl drágának talál valamit, és ezért a repülőgép személyzetét hibáztatja.

Úgy nézek ki, mint aki az árakat állítja be, hölgyem?

- mondja feszülten a steward a videóban.

@daveanica Its call airbus right? 🤣 (inspired by a fellow fligh attendant story ) #flightattendant #cabincrew #fyp ♬ original sound - Dave Anica

Vagy egy bizarrabb párbeszéd, amelyben az utas a légiutas-kísérőnek arról panaszkodik arról, hogy miért van zárva a WC. Ekkor Dave megpróbálja elmagyarázni, hogy valószínűleg van bent valaki, azért kell egy kicsit várni.

Végül Dave elárulja, hogy nem csak értelmetlen kérdésekkel tudják felidegesíteni,  azokat az utasokat sem kedveli, akik lökdösődni kezdenek, mikor a gép leszáll.

Miért nyomulnak? Gyorsabban lejutsz a gépről, de a poggyászra akkor is várni kell

- írja egy kommentelő.

légiutas-kísérő, stewardess
Mindig szolgálatkésznek és türelmesnek kell lenniük
Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Más légiutas-kísérők is elmondták, hogy sok ember nincs hozzászokva a repüléshez, ezért viselkednek illetlenül - írja az Origo a DailyStar cikke nyomán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!