itt a nyár

2020.05.25. 17:02

Kate Hudson elérte álomalakját

Bikiniben mutatta meg hónapok óta tartó életmódváltásának eredményét.

Forrás: Shutterstock

“Ó, hogy én mennyire imádlak” – üzente a küszöbön lévő nyárnak Kate Hudson legújabb Instagram posztjában, melyhez persze egy fotó is tartozik. Kate már javában élvezi a napsütést, sárga bikinijében meg is mutatta irigylésre méltóan lapos hasát – írja a Dailymail alapján a Híradó.

A 41 éves amerikai színésznő harmadik várandóssága alatt a tudatosságot figyelembe tartva, nem tagadott meg semmilyen finomságot magától, és amikor a felszedett kilogrammok ledolgozásának jött el az ideje, akkor is összeszedett és átgondolt stratégiát követett, és legfőképpen nem kapkodott.

Másfél évvel később pedig elérte a kívánt végeredményt, tényleg nem látszik Kate-en a három terhesség. Ahogy azt korábban a People-nak nyilatkozta, sokat fejlődött a kapcsolata az étellel, bár mivel mindig is egészségesen étkezett, és rendszeresen edzett, számára inkább csak izgalmas kihívás volt újra megtalálni a hasizmait, mint szenvedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!