Nagykanizsa

2016.02.12. 16:05

Nemzeti konzultációt indított a Jobbik

Nagykanizsa – A fideszes agitációs propagandával szemben mi nem megmondani akarjuk az emberek véleményét, hanem megkérdezni. Ezt Zakó László, a Jobbik regionális igazgatója mondta.

Horváth-Balogh Attila

A politikus sajtótájékoztatóján bejelentette: a Jobbik a korrupció, az egészségügy és az oktatás témakörében elindította a Valódi Nemzeti Konzultációt. Ugyanis a Fidesz nemzeti konzultációja nem a valódi problémákra koncentrál, hanem "kamu" kérdésekkel bombázza az embereket. Zakó László elmondta: az állampolgárokat postai és elektronikus úton keresik meg, a véleménynyilvánításhoz pedig biztosítják az anonimitást, mert a "kormánnyal ellentétben a Jobbiknak nem az adathalászás a célja, hanem igazi társadalmi párbeszéd kialakítása, a megoldások megtalálása." Hozzátette: céljuk az is, hogy így gyakoroljanak nyomást a kormányra azért, hogy mielőbb megoldás szülessen az égető problémákra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!