Nagykanizsa

2015.08.06. 15:52

Fidesz: Fodor Csaba nem hiteles

Nagykanizsa - A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Csoportjának elnöksége közleményben reagált dr. Fodor Csaba sajtótájékoztatójára.

Dr. Fodor Csaba menekültügyben elmondott szavaira a Fidesz a következőket írta: „Az a Fodor Csaba próbál észt osztani, akinek pártja, az MSZP támogatja a népvándorlást és azt is, hogy a migránsok keresztülutazzanak és randalírozzanak Magyarországon. Fodor Csaba éppen ezért ebben a kérdésben nem hiteles. Ráadásul pártja, az MSZP volt az, amelyik korábban kezdeményezte a Határőrség megszüntetését. A szocialistáknak most sem számít Magyarország biztonsága, hiszen nem támogatják azt a küzdelmet, amit a kormány és a magyar emberek folytatnak a menekültáradattal szemben."

A Fidesz helyi csoportja szerint Fodor Csaba „jó lenne, ha bocsánatot kérne a sormásiaktól és a nagykanizsaiaktól, amiért pártja minden eszközt megragad annak érdekében, hogy gátolja azt a munkát, amit Orbán Viktor és kormánya végez az ország és Európa védelme érdekében."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!