Nagykanizsa

2015.06.30. 17:24

Empátia és türelem jellemzi a köztisztviselőt

Nagykanizsa - A hivatali dolgozókat köszöntötték kedden a köztisztviselők napja alkalmából. Az ünnepség keretében többen kaptak elismerést.

Pásztor András

A Vasemberházban rendezett fogadáson elsőként Dénes Sándor polgármester köszöntötte a meghívottakat. A polgármester ünnepi köszöntőjében rámutatott: ha a köztisztviselők jól végzik a munkájukat, akkor a város is jól működik.

- Hálát, elismerést nem igazán várhat a köztisztviselő, ennek ellenére empátiával, türelemmel kell végeznie munkáját - mondta Dénes Sándor.

Az első sorban az előléptetett munkatársak (balról): Deák Istvánné, Standné Pintér Rita, Harangozó Helga, Dervalitsné Schott Zsuzsanna. Mögöttük dr. Gyergyák Krisztina, Dénes Sándor polgármester, valamint Tóth Nándor alpolgármester Fotó: Szakony Attila

A köszöntést követően dr. Gyergyák Krisztina jegyző bejelentette: az idei bérmegtakarításból a hivatal valamennyi dolgozója a tartósan távollévők kivételével jutalomban részesül. Emellett címzetes főtanácsosi címet kapott Deák Istvánné és Moldován Ágnes. Címzetes vezető-főtanácsos lett Dervalitsné Schott Zsuzsanna, továbbá címzetes főmunkatársi címet kapott Harangozó Helga, illetve Standné Pintér Rita.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!