Nagykanizsa

2015.04.16. 15:09

Idősen is lehet csinosan, elegánsan öltözni

Nagykanizsa - A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja minden évben bizonyítja, hogy idős korban is lehet elegánsan öltözködni. A tegnapi divatnapon az is kiderült, mi az idei esztendő uralkodó mintája.

Pásztor András

Milyen ruhadarab a szvetter, mi az a trottőrcipő, mit jelent a pipere és vajon fehérbe vagy feketébe öltözik a világ lakosságának nagy része, ha gyászol? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kellett választ adniuk azoknak, akik részt vettek a Hölgyklub immár ötödik alkalommal megrendezett divatnapján.

- Nos, annyit elárulhatok, hogy a klubtagok és a pártoló tagok többsége pontosan tudta, hogy a trottőrcipő a balerina cipőnél pár centiméterrel magasabb sarkú női lábbeli - mondta Büki Pálné, a Hölgyklub vezetője, majd jelezte: a divatnapot ezúttal is több butik támogatta, így az idén sportruhákat, kellemes nyári viseleteket mutathattak be a szervezet pártoló tagjai, akik között idén már férfiak is voltak.

A Hölgyklub tagjai és pártolói divatbemutatót is rendeztek Fotó: Szakony Attila

A rögtönzött divatbemutató a hagyományoknak megfelelően hatalmas sikert aratott, de persze egyéb látnivaló is akadt a Honvéd Kaszinóban.

- A divat mellett mindig készülünk egy másik témával. Tavaly különféle üvegtárgyakból nyílt kiállítás, most pedig egy kis evőeszköztörténetet prezentáltunk, az alumínium kanalaktól kezdve az arany és ezüst evőeszközökig - mutatta Büki Pálné.

A divatnapra a Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft.-t is meghívták, hogy mutassa be termékeit az érdeklődőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!