Nagykanizsa

2014.09.23. 11:55

Politikamentes városvezetést szeretnének

Nagykanizsa - Vízvári József, független polgármester jelölt és Ferincz Jenő, a 3. választókörzet független képviselő jelöltje osztotta meg a sajtóval programja főbb elemeit.

Pásztor András

Vízvári József polgármester jelölt elmondta: meglátása szerint politikamentes városvezetésre lenne szükség, hiszen az elmúlt 24 év során bebizonyosodott, hogy a politikusok pártérdekek mentén döntenek a város ügyeiről.

– Bőven van tennivaló Kanizsán, az elmúlt évek során több ezer ember munkahelye szűnt meg, nincs megfelelő szórakozási lehetősége a fiataloknak, a régi épületek egyre romosabbak, lakatlanok, a tornatermekre is ráférne már a felújítás – foglalta össze Vízvári József, aki hozzátette: ha polgármester lenne, szebbé, élhetőbbé tenné Kanizsát.

Vízvári József: „politikamentes városvezetést". Fotó: Pásztor András

Ferincz Jenő független jelölt azt mondta: fel szeretné tárni a közpénzek korábbi elköltése kapcsán a tisztességtelenséget, de tenni szeretne azért is, hogy helyi vállalkozók kapjanak önkormányzati megbízásokat, hogy a rászorulók érdemi segítséget kapjanak, illetve szeretné elérni, hogy a fiatalkorúak javítóintézete helyett zöldségfeldolgozó épüljön Kanizsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!