Nagykanizsa

2014.06.10. 12:57

Ingyen a strandra?

Nagykanizsa - A hétvégén hatalmas kánikula volt, ennek ellenére zárva tartott a strand – jelezte keddi tájékoztatóján Lelkó Tamás, a kanizsai MSZP alelnöke, aki szerint a helyi fiatalokat jelképes összegért kellene beengedni a strandra.

Pásztor András

Mint azt kedden Lelkó Tamás a városi strand előtt elmondta: Kanizsán egyedül a strandon van lehetőség a pihenésre, kikapcsolódásra, de a létesítmény vezetősége nem ismerte fel ennek igényét és zárva tartotta, tartja a strandot. Az MSZP alelnöke azt is hangsúlyozta, hogy a fővárosban és más vidéki városokban már május elejétől, de legkésőbb pünkösdkor megnyitottak a strandok.

– A közgyűlésnek az lenne a feladata, hogy a megfelelő vezetőket válassza ki az intézmények élére, de ez érzékelhetően nem sikerült a strand esetében – mondta Lelkó Tamás, aki hozzátette: a Fidesz személyzeti politikájától sok jót nem lehet várni, Kanizsa ugyanis az a város, ahol pályázat nélkül, bemondásra választanak vezetőket – utalt a múlt héten a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet élére pályázat nélkül kinevezett Horváth Istvánra a szocialista politikus.

Lelkó Tamás egy javaslattal is élt. Mint mondta: szeretnék, ha a kanizsai fiatalok ingyen vagy jelképes összegért járhatnának a kanizsai strandra a nyári időszakban. A felvetést hivatalos formában is beterjesztik közgyűlés elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!