Nagykanizsa

2011.05.19. 17:40

Jutalom járt a sikeres cseris diákoknak

Az idei tanévben a tanulmányi és szakmai versenyeken kiemelkedő eredményeket elért diákokat jutalmazták a minap a nagykanizsai .

Szalabán Attila



A diákok teljesítményét Marton László általános igazgatóhelyettes méltatta, majd adott át különböző szponzorok felajánlásainak eredményeként értékes ajándékcsomagokat. Mint elhangzott, elismerésre méltó eredményt ért el: a Szakmai Előkészítő Érettségi Tárgyak Versenyén Vercz Dávid, Erdős Sándor és Bácsai Róbert. Az Országos Műszaki Tanulmányi Versenyen Kulcsár Gergely. Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen Mile Balázs. Az Észak-zalai TISZK versenyen Kamenár Ádám és Harangozó Dániel.
A megyei középiskolai fizika versenyen Koszorú Kristóf, Mészáros Márk, Kendli Ádám és Szmodics Ádám. Az oPening-en Bagladi Gábor, Gerencsér Péter, Kustán Dániel, Fenyvesi Krisztián, Müller Balázs és Ozvald Zoltán. A Mikrokontroller alkalmazói versenyen Dékány Tamás és Tomor Endre. A Themerin Házi Hobbi Hangszer bemutatón Mánfai Márton. A Magyar Feltalálók pályázatán Zalavári Csaba. A Betty Memorial versenyen Varga Iván és  Hederics Dávid. A Ránki György verseny megyei fordulóján Végvári Ferenc és Görcsi Szilárd. A CNC programozó és gépkezelő versenyen Kalászi Mátyás, Sklenszky Márk és Balassa István.


Sikeres zalai diákok dosszié itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!