Nagykanizsa

2011.02.24. 17:19

Labdarúgó-torna: kevesebb együttes küzdött

A Városi Football Szervezet téli teremlabdarúgó-tornájának a nagykanizsai Zsigmondy-csarnok adott otthont. A viadalra tíz együttes nevezett, melyek közül a Channel 2000 győzött.

Benedek Bálint

A kispályás labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok téli felkészülését segítő teremtornán újra osztályoktól függetlenül rúghatták a bőrt. Ezúttal az előző évekhez képest kevesebb, mindössze tíz gárda jelentkezett, akik több fordulóban mérték össze a tudásukat. Az öt első osztályú együttesen kívül két öregfiúk és három alacsonyabb osztályba sorolt alakulat küzdött a helyezésekért. A szervezők a megfelelő mérkőzésszám-biztosítás miatt körmérkőzéses, egyfordulós alapbajnokságot tartottak. Ezt követően a pontvadászat 1–5. és 6–10. helyezettjei két ötös csoportban újra körmérkőzéseket játszottak.


Ahogy arra előzetesen számítani lehetett, az alapbajnokság papírforma eredményt hozott, hiszen az első osztályban szereplő csapatok jutottak a legjobb öt közé. A harmadik helyért a Szokol-Budai Pack a Dunántúli Postás SE-vel találkozott, mely mérkőzés utóbbi gárda győzelmével (0-2) zárult.  A döntőben a Channel 2000 különítménye óriási csatában nyert (2-1) az RMP Földi egysége ellen.

A tavaszi labdarúgószezon várhatóan március végén kezdődik és június 17-ig tart.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!