Nagykanizsa

2010.11.24. 16:57

Élelmiszer tanbolt nyílik Nagykanizsán

Élelmiszer tanboltot nyit a dél-zalai település belvárosában a Kanizsa Térségi Integrált Szakképzési Központ – hangzott el szerdán, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása tanácsülésén.

Szalabán Attila

A kistérségi szervezet Bajza utcai szolgáltató központjában tartott tanácskozáson Mérksz Andor, a Kanizsa TISZK igazgatója elmondta: a Thúry SZKI-vel közösen döntöttek az élelmiszer tanbolt üzemeltetéséről. Az üzletet a nagykanizsai Erzsébet téren alakítják ki.

A boltban a környéken működő őstermelők termékeit árusítanák, ehhez azonban várják az érintettek jelentkezését. Az üzletet várhatóan még karácsony előtt megnyitják.

A tájékoztató meghallgatása után idei költségvetésének 1-3. negyedévi teljesüléséről fogadtak el beszámolót a jelenlévők. A vitában elhangzott: mintegy 2,8 millió forint pénzmaradvány keletkezett, ennek egy részét jutalomként a társulás munkaszervezetének dolgozói között osztják szét. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!