Nagykanizsa

2009.08.11. 02:28

Ez a ráadás lesz

Nagykanizsa - A változatos nyári programok mellett kiválóan bevált a Kanizsai Kulturális Központ által idén, s hagyományteremtő szándékkal útjára indított Kanizsai Rock Sokk.

Kelemen Valéria

A fiatalok körében népszerű rendezvénysorozattal kapcsolatban Szakács Gáborhoz, a Kanizsai Kulturális Központ művelődésszervezőjéhez fordultunk, aki az eddigiek értékelésével kezdte mondandóját, majd a műfaj kedvelőinek egy örömhírrel is szolgált. - A HSMK árkádjai alatt hagyományteremtő szándékkal indítottuk el a Kanizsai Rock Sokk elnevezésű zenés programot, mely szerencsére várakozáson felül sikerült - mondta a művelődésszervező. - Eddig minden előadáson mintegy 150-200 érdeklődő vett részt, s még a július 18-ai állomás is nagy sikert hozott, amit a rossz idő miatt a kamaraterembe kellett bevinni. Annyira, hogy a Szikla együttes koncertje alatt már táncolók vették körül a zenészeket.

A nagy sikerre való tekintettel augusztus 15-én lesz egy ráadás, amit eleve nem terveztek, de a szervezők már úgy gondolják: az utolsó nyári hónap sem múlhat el Kanizsai Rock Sokk nélkül. A ráadás program augusztus 15-én, szombaton 18.30-kor kezdődik a Hevesi Sándor Művelődési Központ előtt, s azon a zalaszentgróti MR 8 hard-rock együttes, valamint két nagykanizsai blues-rock csapat, az Old Mix Kartellés az Innocents lesz a szervezők vendége. Ezzel a programmal fejeződik be a kanizsai nyári rock-kavalkád, amit természetesen ősszel is szeretnének folytatni a HSMK-ban, illetve a Medgyaszay Házban.Ezzel a programmal ér véget a kanizsai nyári rock-kavalkád, de ősszel újabb folytatás várható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!