Nagykanizsa

2009.04.07. 02:26

Szükség van a lakásra

Nagykanizsa (hba) - Palin régi orvosi rendelőjének és a hozzá tartozó szolgálati lakásnak a mielőbbi felújítását kezdeményezi Bicsák Miklós, a településrész önkormányzati képviselője.

zaol.hu

A városatya elmondta: a városrész régi orvosi rendelője az 1960-as években épült, az egykori vasiparral szemben. Utoljára Dr. Bogár Gáspár látta el benne a körzet több, mint 3000 betegét. A közelmúltban a doktor nyugdíjba vonult, s helyére új szakember lépett, Dr. Asnake Alemayehu, aki a Kanizsai Dorottya Kórházból érkezett. Új orvos, új rendelő: Bicsák Miklós azt mondta, mivel megépítése óta nagyobb munkálatok nem történtek rajta, ezért az egészségügyi komplexum megérett a felújításra. Akárcsak a mellette lévő szolgálati lakás, amely jelenlegi állapotában kevésbé lakható. A betegek azonban igénylik, hogy munkaidő után is elérhető közelségben legyen háziorvosuk. Bicsák Miklós kérdésünkre elmondta: azt, hogy mennyibe kerülnek a munkálatok, még nem tudja megmondani, a várható költségek felmérése ugyanis jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!