Lóerő

2009.09.03. 12:31

Hűségkártya-akció már autónk javításában és ápolásában is!

Zalaegerszeg, Nagykanizsa – Lemerült akksink cseréje esetén is tanácsos Hűségkártyánk után nyúlni, hiszen még az ilyen idegölő esetben is megnyugtathatnak a kártyánkért járó kedvezmények. A héten autó, motor és jármű kategóriában kérdeztük a PLT Hűségkártya-akcióban részt vevő üzleteket tapasztalataikról.

Mórocz Zsolt

 – A Hűségkártya felmutatása esetén cégünk tizenkét százalék engedményt nyújt az itt található akkumulátorokra, töltőkre, horgász- és vadászlámpákra, sőt, még a gyerekjátékokra is – tért egyből a lényegre Feili Antal, az egerszegi Akkudoki szaküzlet és akkuszerviz vezetôje. 

– Ez általában még a saját akcióinkat is felülmúlja, ami természetesen a kártyával együtt nem érvényes.  Feili Antal ezenkívül még örömmel nyugtázta azt is, hogy vásárlói körének majdnem fele felmutatja fizetés előtt kis plasztikkártyáját, sőt, ennek bevezetése óta még a vevők száma is gyarapodott a boltban. 


Kustán Gyula és Feili Szabolcs
Fotó: Ohr Tibor

Már az is előfordult, hogy motoros fiú ugrott haza kártyájáért szüleihez. Mint tapasztaltuk az sem ritka, hogy egy haldokló akksis törzsvásárló pillant az ajtón lévő feliratra, s ekkor villan csak be számára, hogy mentőövvel olcsóbban is megúszhatja a  cserét. Így járt Kustán Gyula is, aki éppen ottjártunkkor ugrott be az Akkudokihoz beteg kocsijával.  

– Úgy ötévente kell csak akksit cserélni, így nem tartottam számon az itt érvényes kedvezményeket, de szerencse, hogy a Hűségkártya mindig itt van nálam, hiszen ez a pár ezer forint engedmény most nagyon jól jön – mondta Kustán Gyula, aki ekkor tudta meg Feili Szabolcstól, az akkuszerviz másik vezetôjétől, hogy nincs más megoldás, mint az akkumulátorcsere.    

Hűségkedvezmény kocsiápolásért 

Nagykanizsán a Primo Auto Kft. Fiat márkarekeskedésében is elfogadják a kedvezményre jogosító Hűségkártyát, s a plasztiklapocskát jelenleg a gépjárműmosás, takarítás és ápolás szolgáltatást igénybe vevők használhatják ki.  Mivel a kártyával a külsô autómosásra húsz százalék engedményt adnak, így az ügyfél több száz forintot takarít meg. 


Farkas Ferenc fogadja el a Hűségkártyát a kanizsai autómosóban
Fotó: Varga György

– Hirdetőként régóta együttműködünk a Pannon Lapok Társaságával, s mivel eddig is jó munkakapcsolatban álltunk, úgy gondoltuk, hogy a Hűségkártya-akciójukban is részt veszünk – vázolta az elôzményeket Németh Zsolt, a kanizsai Primo Auto Kft. ügyvezetője.

 – Amellett, hogy kölcsönösen segítjük egymást, számunkra  az is fontos, hogy közös ügyfeleinknek még olcsóbban tudjuk a már jól bevált szolgáltatásainkat nyújtani. A Hűségkártyát felmutatók nálunk a gépjárműmosás, takarítás és  ápolás keretében kapnak kedvezményt, s azért választottuk éppen ezt a szolgáltatást, mert egyrészt nagyon népszerű, másrészt márkafüggetlenül igénybe veheti bárki. 

Mindent megtudhat a Hűségkártyáról: friss híreket olvashat, megtalálja az elfogadóhelyek listáját, válaszokat kaphat a plasztiklappal kapcsolatos kérdéseire a Hűségkártya honlapján ide kattintva: www.husegkartya.plt.hu!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!