Letenye

2016.08.10. 13:33

XXXIII. Mura menti napok

Letenye – Augusztus 17. és 20. között immár 33. alkalommal rendezik meg a Mura Menti Napok – Hármashatár Fesztivált a településen.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról a szervező Fáklya Művelődési Ház igazgatója, Dömők József lapunkat tájékoztatta, a nagy hagyományokkal bíró ingyenes rendezvénysorozatot 17-én Farkas Szilárd polgármester ajánlja az érdeklődők figyelmébe, majd azt követően Ádám Krisztián letenyei származású, Ferenczy-díjas ötvösművész, illetve a Letenyei Festők Köre és a Mura Art kiállítása nyílik meg. Másnap, csütörtökön festő szimpózium lesz, 19-én pedig a Mura Menti Bornapokra kerül sor borászok felvonulásával, és a város fúvószenekarának koncertjével. Augusztus 20-án, Szent István ünnepén tánckavalkáddal folytatódik a program, melynek keretében horvátországi, erdélyi és magyar művészeti csoportok lépnek fel. Mindezen túl lesznek sztárfellépők, színházi zenés műsor, tűzzsonglőrök, utcabál és tűzijáték is. A kicsiket délután népi játékok várják a kastélyparkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!