Letenye

2014.07.02. 12:55

A digitális írástudás növeléséről is szó esett

Kistolmács - Farkas Szilárd információs társadalmi tanácsadó is részt vett és felszólalt az Információs Társadalom Parlamentjében.

Horváth-Balogh Attila

Az Informatika a Társadalomért Egyesület az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével együttműködésben június végén rendezte meg az Információs Társadalom Parlamentjét. Az 1100 fős rendezvény melyre az Országházban került sor a közigazgatás, a civil társadalom és az infokommunikációs iparág legnagyobb találkozója. A találkozót Rogán Antal, az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke és Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület első embere nyitotta meg.

Farkas Szilárd elárulta, felemelő érzés volt a pulpitusról beszélni (Fotó: Horváth-Balogh Attila)

A plenáris ülésen felszólalt Farkas Szilárd kistolmácsi információs társadalmi tanácsadó, letenyei önkormányzati képviselő is, aki a "Digitális írástudás növelése eMagyarország pontok hálózata" címmel tartott előadást a kormányzati, szakmai és iparági döntéshozóknak. Mint megtudtuk tőle, a szakmai megnyilvánulással párhuzamosan bemutathatta Letenye városát és a környékbeli települések látványosságait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!