Lenti

2015.05.22. 14:42

Egész nyáron át zenés esték Lentiben

Lenti - Idén sem maradnak szórakozás nélkül a könnyűzene kedvelői a városban, harmadik alkalommal rendezik meg a nagysikerű Lenti Nyári Esték programsorozatot három hónapon át.

Korosa Titanilla

Június elejétől péntekenként 20 órától két-két fellépő is várja a közönséget a Rendezvénytéren. Ahogy az elmúlt évben, úgy idén is 13 alkalommal élvezhetik a zenés műsort a helyiek, illetve az ide látogató vendégek, nyaralók. Először az Intermezzo Latin Club zenekar érkezik Radics Gigi előzenekaraként, hiszen a második fellépő a tehetségkutató műsorból ismert énekesnő lesz. Következő héten a Silverband zenekar és Keresztes Ildikó lép színpadra. Június harmadik péntekén a sváb népzenei hagyományokat ápoló Die Eber Kapelle zenészeit hallhatják, őket pedig a népszerű Kovács Kati követi. A hónapban utolsóként a Gríz zenekar és Szandi érkezik, aki nem első alkalommal lép fel Lentiben.

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar idén is ellátogat Lentibe. Fotó: Kósa Róbert

Júliusban ugyanazon a pénteken láthatják-hallhatják a nagykanizsai Orff Ütőegyüttest, mint Galambos Lajost, azaz Lagzi Lajcsit és barátait. Őket követi egy héttel később a Best Of zenekar, majd újra zenél az Intermezzo Latin Club, akiket Vastag Csaba, hölgyek kedvence vált majd a színpadon. Július végén a Leslie Night Band mellett Tolvai Renáta lesz a sztárvendég. Egy héttel később a Crystal együttesből is ismert Kasza Tibor. Augusztusban, ahogy az idei programfüzetben is olvasható, többféle könnyűzenei irányzat képviselőinek tapsolhat a közönség. Fellép az A'la Carte Showband, illetve Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd a Nagykanizsai Fúvószenekar, akik mellett Hien lesz a sztárvendég. Őket követi majd a Rouge együttes és Tóth Vera produkciója, majd a programsorozat méltó zárásaként a Gríz zenekar mellett a legendás Neoton együttes énekesnője, Csepregi Éva lép fel a lenti közönség előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!