Lenti

2012.04.29. 16:35

Boldog család - Boldog város

Gyermekbarát programok széles tárházát kínálta az érdeklődők számára a Boldog család - Boldog város nevű sorozat keretében vasárnap megrendezett családi nap Lentiben.

Gyuricza Ferenc

Délelőtt többek között zenés műsorral, délután bemutatókkal, illetve számos játéklehetőséggel várták a szervezők a családokat.

A játékok többsége egyszerű ötleten alapult, mégis képes volt arra, hogy órákra lekösse az óvodás korúaktól a középiskolás korosztályig bezárólag az érdeklődőket, de a felnőttek közül is többen bekapcsolódtak azokban. A családi nap szervezője a felekezetileg a magyarországi baptista egyházhoz tartozó Jó Pásztor Keresztény Közösség volt, amely az elmúlt hónapok során előadásokkal, fórumokkal, valamint rajz- és irodalmi pályázatok meghirdetésével próbálta felhívni a figyelmet a családi kötődés, a családban élés fontosságára. A vasárnapi rendezvény a programsorozat végét jelentette, így többek között a pályázatok eredményhirdetésére is sor került. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!