Lenti

2011.09.28. 18:12

Nem jelentkeztek a főigazgatói és a vezetői állásra

Nem tűnnek kapósnak az intézményvezetői álláshelyek a városban, ugyanis sem a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet, sem a Gazdasági Ellátó Szervezet élére nem akadt jelentkező.

Gyuricza Ferenc


Lenti város önkormányzata szerdán tartott soros ülést, melyen jelentkező hiányában immáron sokadik alkalommal kellett eredménytelennek minősíteni a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet főigazgatói álláshelyére kiírt pályázatot. A testület a kialakult helyzet miatt újabb, három évre szóló megbízással járó eljárás mellett döntött. Szintén új pályázatot írtak ki Gazdasági Ellátó Szervezet vezetői álláshelyére. Ez utóbbi esetében lehetőség lett volna arra, hogy a négy helyi intézmény  az óvoda, a bölcsőde, a művelődési központ és a könyvtár  könyvelését végző szervezetet beolvasszák az egyik általános iskolába vagy a polgármesteri hivatalba, ám ez utóbbi javaslatokat egyetlen képviselő sem támogatta.
A testületi ülésen a képviselők a temetőkről és a temetkezésről szóló helyi rendeletet is felülvizsgálták, ennek során emelték az urnafülkék után járó díj mértékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!