Táncforgatag

2017.09.26. 10:30

Öt napos kulturális kavalkád Nagykanizsán

Középkori ruhák bemutatójával és estig tartó táncforgataggal kezdődött el hétfőn az Ady utcában az őszi Kultúr Korzó elnevezésű nagykanizsai programsorozat

Szabó Zsófia

Fotó: Szakony Attila

A Honvéd Kaszinó és az Eraklin Táncklub Egyesület immár harmadik alkalommal szervezte meg a táncban, zenében, énekben és még számos művészeti-kulturális stílusban gazdag rendezvényt.

 

A rendezvény jóvoltából az érdeklődőket nap mint nap különböző bemutatókra és programokra várják, egészen péntekig.

Az ünnepélyes megnyitót hétfőn tartották, melyen Dénes Sándor polgármester kiemelte: a fellépők a város közösségi és kulturális életének sokszínűségét gazdagítják.

A rendezvény első napján a Honvéd Kaszinó berkein belül működő egyesületek, művészeti csoportok mutatkoztak be. A Hölgyklub, a Szkes Dance tánccsoport, a Magic Ritmo, Kárász Tímea Fatima és a Strém Kálmán Vonószenekar szórakoztatta a közösséget. A hét további részében ének -és táncegyüttesek, verklimuzsika, harcászati bemutató is színesíti majd az Ady utcát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában