Kultúra

2015.05.06. 11:46

Kihívás: Huszonötből legalább tízet kell elolvasni

Nagykanizsa – Valódi kihívásra invitálja az olvasókat a Halis István Városi Könyvtár. A Halista Olvasási Kihívás december 1-ig tart.

Horváth-Balogh Attila

– 2015-öt könyvtárunk a névadó, Halis István születésének 160. évfordulója kapcsán Halis emlékévként tartja számon, ennek jegyében igyekszünk szervezni programjainkat, így a Halista Olvasási Kihívást is – bocsátotta előre Osvald Éva, a program koordinátora. – Aki jelentkezik a kihívásra, az vállalja, hogy az általunk megadott 25 témakörből legalább tízet elolvas december elsejéig. Alapfeltétel, hogy ezek sorában szerepeljen minimálisan egy Halis-mű, vagy olyan könyv, amely Nagykanizsáról szól. A fennmaradó 24 témakör pedig többek közt olyan feltételeket szab, mint hogy a nevező olvasson el egy olyan könyvet, ami több, mint 500 oldalas, vagy a címében számok szerepelnek, esetleg film készült belőle, netalántán a jó barát ajánlotta. Az akció egyébként a Facebookon is fent van, Halista Olvasási Kihívás néven. A profilra kerülnek fel az egyes témákhoz kapcsolódó könyvajánlóink, megpróbálunk így is kapcsolatot teremteni az olvasókkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!