Kultúra

2014.06.13. 17:00

Zalai Kanapé kedden

Zalaegerszeg - A Zalai Kanapén június 17-én, kedden a zsinagógában este 19 órakor Horváth Charlie és Lerch István, valamint dr. Alotti Nasri szívsebész és Mányoki Attila hosszútávúszó foglal helyet.

Arany Horváth Zsuzsa

A Turczi István vezette műsor ezúttal is kínál meglepetéseket. Kiderül, foglalkoztatják-e az arab származású szívsebészt a kulturális sokféleség kérdései. Mányoki Attila elmeséli, az augusztusi japán verseny miért lesz élete legnagyobb kihívása a La Manche- csatorna átúszása után. A neves zenész vendégek pedig biztosítják a beszélgetés zenei hátterét. Ezúttal is lesz élő kvíz, ahol a közönséget értékes nyeremények várják, ha a műsorvezető kérdésére jól válaszolnak. Az est háziasszonya, Karáth Anita elmondta, a Zalai Kanapé teltházas estjei jelzik, a zalaegerszegiek igénylik és szeretik a muzsikával és tartalmas beszélgetésekkel átszőtt kulturális esteket.

Dr. Alotti Nasri szívsebész. Fotó: archív

Horváth Charlie énekes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!