Kultúra

2012.02.06. 18:20

Klipen a Kicsi huszár

A forgatás után ez a hét már az utómunkálatok jegyében telik, hamarosan pedig a nagyközönség is láthatja a Kriszti és a Magyarucca nevű formáció új dalának videoklipjét.

Péter Gyöngyi


Forgatás helyszíne lett pénteken másfél órára a Besenyei Kávéház: a Kicsi huszár  XXI. századi mulatós című dalhoz készült ugyanis videoklip.

Pál Krisztina és a szerző, Z. Lukács Sándor kettőséhez ez alkalommal két zenésztárs, Markó Tamás és Hóbor László is csatlakozott, de a történetben a Gyéres Műhely tagjai  Salamon Ildikó, Vincze Brigitta, Babos Attila és Henczi Dávid  szintén feltűnnek majd. A klipben láthatja a közönség Kanda Pál színművészt és két zalaegerszegi hagyományőrző huszárt, Csondor Csabát és Pajor Róbertet is.

 A munka szombaton Zalaegerszeg csácsi városrészében folytatódott, az operatőr Tóth Sándor kamerája újabb, mégpedig lovas jeleneteket rögzíthetett.

A klip egyébként egy évforduló apropóján készült: Z. Lukács Sándor három évtizede, 1981-ben lépett először nyilvánosság elé, a jubileumra egy a 30 évet összefoglaló albummal jelentkezik, a lemez dalai között lesz a jövő héttől látható Kicsi huszár is.

 További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!