Kultúra

2011.02.20. 11:00

A Zegasztár énekese zenei pályán képzeli el a jövőjét

Vajon befolyásolja-e a Zegasztárban elért énekesi sikere a pályaválasztásban Bódis Bettinát? A zalaegerszegi Csány-iskola 11. évfolyamos diákját a jövőről faggattuk.

Szabó Judit

 - Az Eötvös-iskola énekkarában kezdtem el énekelni, majd szólószerepeket kaptam az iskolai rendezvényeken -  tekintett vissza a kezdetekre Bettina.  - Később felvettek a Pálóczi Horváth Ádám zeneiskola magánének szakára, Pánczél Kristóf növendéke vagyok jó három éve. Tanár úr megengedi, hogy a komolyzene mellett általam választott könnyűzenei dalokat is tanuljunk. A kedvencem a musical, a két évvel ezelőtti Zegasztár versenyt is egy ilyen dallal nyertem meg. Azóta más műfajokat is megkedveltem, például a bluest és a sanzont.

 

Bódis Bettinát számos rendezvényre hívják szerepelni. Fellépett alapítványi bálokon, nyáron a Kvártélyház Hotel Menthol előadásában a vokál tagja volt, Merics Nikolettel pedig bő egyórás musical-esttel szórakoztatták a közönséget Hévízen.

Zenei pályán képzeli el a jövőjét.
 
- A Zegasztár megerősített abban, hogy jó úton haladok, tetszik az embereknek, amit csinálok. Érettségi után szeretnék bekerülni a Budapesti Operett színház vagy a Madách Színház stúdiójába. Arra is gondoltam, hogy felvételizek a színművészeti egyetemre, bár oda nagyon nehéz bekerülni. Ha ezek közül egyik sem sikerül, közgazdasági pályát is választhatok, hiszen erre készít fel a Csány-iskola.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!