Kultúra

2010.10.19. 02:28

Művészet, kultúra, sport

Október végéig kínál programokat Zalaszentgróton az Őszi Tárlat Kulturális és Sportnapok sorozat, melynek megnyitóját hétfőn tartották.

Sámel József

A Városi Művelődési Központban a Városi Kamarakórus, valamint az Erkel Ferenc Zeneiskola diákjainak műsorával kezdődött a hagyományos rendezvény, melynek keretében - állandó programként - képzőművészeti kiállítás várja az érdeklődőket. A két hét során mindemellett gyermek és felnőtt színházi előadásoknak (Pomádé király új ruhája, Figaró házassága), s filmvetítéseknek is helyet ad a VMK. Megnyitják az Őszikék gyermekrajz-kiállítást, s előadást tart dr. Gyuricza László, a Magyar Földrajzi Társaság munkatársa. Nem maradnak el a kulturális és sportversenyek sem. A pop-art szavalóversenyt ezúttal pályázati támogatással rendezik meg, a verselők több kategóriában mérhetik össze tudásukat. A sakk és az asztalitenisz-verseny szintén szerepel az Őszi tárlat programjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!