Kultúra

2010.10.08. 02:27

Könyves Vasárnap

Az Országos Családi Könyvtári Napok megyei rendezvényeként a héten számos programra került már sor. Ennek része a Könyves Vasárnap is.

Sinkovics Eta

Zalaegerszegen, a megyei könyvtárban vasárnap délelőtt többek közt kézműves játszóház, Koronczi Éva Fényember című könyvbemutatója, a Ziránó Bábszínház és a Kutyakölykök előadása várja az érdeklődőket. A városi könyvtárban ma családi vetélkedő lesz, vasárnap játszóházat rendeznek, kihirdetik a Rajzoló család eredményét, műsort ad a Lábita Színház. Az Apáczai ÁMK Könyvtárában vasárnap a Csicseri történet elevenedik meg bábelőadáson, értékelik a rajzpályázat munkáit, és kézműves játszóházat tartanak. Gelsén e napon Rényi Krisztina grafikusművész, Hévízen Vass Géza író, valamint Placid atya lesz a vendég. Keszthelyen színpadi fellépések, kézműves foglalkozások, családi vetélkedő várja a látogatókat. Lentiben többgenerációs játék és a Napvirág Bábcsoport kínál programot a Könyves Vasárnapon. Letenyén bemutatják a prózaíró pályázat műveit, kézműves délutánt tartanak, valamint Csernik Szende lábbábműsz lesz a vendég, aki Zalakaroson is fellép. Nagykanizsán családi vasárnap a program, Zalalövőn játszóház, bábelőadás, könyvtárhasználati vetélkedő, mozgásos játék szerepel a kínálatban.

Részletes megyei program itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!