Kultúra

2010.10.06. 15:45

A Régimódi történettől a Könnyű erkölcsökig

A turisztikai szezonnak ugyan vége, ám programok tekintetében egészen év végéig széles lesz a választék Keszthelyen. A palettán szinte minden műfaj megjelenik.

Horányi Árpád

- A színházi évad keretében az Esőember, a Mennyből a hulla, a Régimódi történet, valamint a Könnyű erkölcsök és a Kölcsönlakás című darabot láthatja a közönség - tájékoztatott Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ és Balaton Színház igazgatója. - Nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Keszthelyi Táncpanorámát  október 14-16 között várjuk a az érdeklődőket.

A Duna Művészegyüttes a Hamupipőke és az Aranyág című előadással érkezik, a Colores del Tango című műsort Kulik Johann, Josip Bartulovic, Santiago Maciel, valamint a Pesti Tangózenekar mutatja be. A Győri Balett A Halál és a lánykaKakas darabbal lép színpadra. A Filharmónia Bérlet keretében november 13-án a Művész Szimfonikus Zenekar, január 20-án a Savaria Szimfonikus Zenekar ad koncertet a színházban.

A Goldmarkban november 5-6-án rendezik meg 2. alkalommal a természetgyógyász napokat. A program vendége lesz Soma, s számos előadás hangzik el alternatív gyógyítási lehetőségekkel kapcsolatosan, egyebek közt az immunrendszerről, a mozgásformákról, a táplálék kiegészítőkről. Hangversenyek, kiállítások, klubfoglalkozások, szakkörök, családi programok színesítik a szabadidős kínálatot. A szülők iskolája, pedagógus szabadegyetem a tinédzserekkel kapcsolatos, s a válás utáni problémákkal foglalkozik.

A hagyományos adventi sorozat számos ünnepi programmal november 28-án kezdődik.


További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!