Kultúra

2010.05.19. 02:26

Nyár esti szerenád, Kanizsai Rock Hétvége és Szent Iván éji vigasságok

A városlakók körében népszerű, jól bevált rendezvényeket tovább folytatva állította össze nyári zenés programjait a Kanizsai Kulturális Központ, természetesen ezúttal is ingyenesen kínálva a szórakozást.

Kelemen Valéria

Idén sem kell nélkülözni a Nyár esti szerenádot, mely június 14-től kezdve, kétnaponként varázsol könnyed latin hangulatot a HSMK előtti kultúrteraszra , rossz idő esetén az intézménybe. - A programsorozat keretében a már megszokott harmonikások (Major Lajos, Farkas Miklós, Bellák Tibor, Németh Norbert), gitárosok (Tátrai Lajos, Tullmann Géza) és énekesek fogják szórakoztatni a közönséget - mondta Szakács Gábor művelődésszervező.
- A tavaly első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal megrendezett Kanizsai Rock Hétvégének is lesz folytatása: július 10-én, 16-án és 24-én, amikor is három-három rockzenekar koncertezik a HSMK előtti téren. A helyi zenekarok lesznek főszerepben, de nagy örömünkre a Dunántúlon egyre népszerűbb, szekszárdi Riff-Raff (AC/DC Tribute Band) is elfogadta meghívásunkat. A Szent Iván éji vigasságok sem maradnak ki a kínálatból: a Kiskastély udvarán június 24-én tartják a mulatságot. Egy sztárvendéget erre a programra is ígérnek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!