Kultúra

2009.08.28. 02:27

Az ős: ember (szeptember 3-ig)

Zalaegerszeg (pgy) - One man-show-val lép a Kvártélyház színpadára Kálloy Molnár Péter színművész. Rob Becker Caveman - Ősember - című darabját két este láthatják a nézők. A hírek szerint ezt az egyszemmélyes darabot játszották legtöbbet a Broadway-n.

Mórocz Zsolt

A történet főhőse egy negyvenes férfi, aki magánemberként megélt, valamennyi férfitársára kivetíthető konfliktusait próbálja megmagyarázni. Nézete szerint minden rossznak a nemek közötti különbség az oka. Egyszerre csak megjelenik őse a kőkorszakból és évezredes bölcsességekbe avatja...

A komikus játékot 1988- 1991 között írta Rob Becker, amikor különböző felsőoktatási intézményekben egyszerre tanult antropológiát, őstörténetet, pszichológiát, szociológiát, valamint mitológiát. A San Franciscó-i bemutató óta rengeteg helyen játszották a darabot, jelenleg a világ 25 országának több mint 150 színháza tartja műsoron. A zalaegerszegi Kvártélyház közönsége szeptember 2-án és 3-án, szerdán és csütörtökön láthatja 20.30-kor Kálloy Molnár Péter előadásában. A rendező Szántó Erika. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!