Kultúra

2009.05.15. 02:28

L.L. Junior szivárványa

Nagykanizsa (pa) - A népszerű roma hip-hop zenész, L.L. Junior örvendeztette meg a minap a Szivárvány Fejlesztő Központ diákjait. Az intézmény jótékonysági rendezvényén a tanulásban akadályozott és autista fiatalok is felléptek.

Sámel József

Az Alapítvány a Fogyatékosokért nevű civil szervezetet a volt Rózsa úti Általános Iskola - ma Szivárvány Fejlesztő Központ - egykori pedagógusa, Földi Gyula hozta létre azzal a szándékkal, hogy olyan programokhoz segítse hozzá a sajátos nevelési igényű gyermekeket, amelyek a családok számára komoly nehézséget okozhatnak. Az idei jótékonysági est keretében nemcsak az intézmény diákjai adtak kulturális műsort, hanem egy sztárvendég is színpadra lépett. A fiatalokat ráadásul nemcsak L.L. Junior muzsikája, hanem nyitott, elfogadó személyisége is lenyűgözte. Az est bevételéből a tanulók országjáró kirándulását finanszírozza az iskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!